Yoga Webshop

CD's Cadeaubonnen Downloads

Yoga Nidra bij kanker II MP3

8,00

Categorie:

Beschrijving

Yoga Nidra bij Kanker II- 1 x 60 min.
Het beoefenen van deze Yoga Nidra’s heeft een gunstige invloed en werkt ondersteunend zowel tijdens als na het herstelproces bij kanker.

Deze download is een onderdeel van de dubbelcd die uit vier unieke Yoga Nidra’s™ (= yogaslaap) bestaat. Het beoefenen van een Yoga Nidra™ staat gelijk aan ongeveer 3 uur slapen. Het lichaam slaapt, de geest is helder en wakker.
Deze download is uitermate geschikt voor de (ex-)kankerpatiënt om diepgaand te ontspannen. Het enige wat je hoeft te doen is te luisteren naar de stem, liggend op de rug of zij.
Kankerpatiënten zijn fysiek veelal overbelast, de zintuigen zijn overwerkt en het zenuwstelsel is overprikkelt. Velen hebben last van vermoeidheid- en concentratieproblemen. Deze Yoga Nidra’s bieden rust en ontspanning. Het helpt bij klachten als pijn, angst, onrust of chronische vermoeidheid.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Yoga Nidra’s™ in het algemeen al een positief effect hebben op ons immuunssyteem, het zelfherstellend vermogen stimuleren en diepgaande ontspanning geven. Men ervaart meer innerlijke rust en balans, stress en angst nemen merkbaar af. Deze download bevat twee Yoga Nidra’s die juist bij kanker heel geschikt zijn. Het is een unieke download die iedere kankerpatiënt kan helpen bij het herstel- en verwerkingsproces.

Deze Yoga Nidra’s komen uit de Satyananda traditie.

De download bevat 2 Yoga Nidra’s van 30 minuten.

  • Yoga Nidra 3 Innerlijke ruimte – 30 min
  • Yoga Nidra 4 Gouden lichtbron – 30 min

Je kunt hier een voorproefje van de download Yoga Nidra bij kanker II beluisteren.