Yoga Webshop

CD's Cadeaubonnen Downloads

CD Yoga Nidra bij kanker

19,95

Categorie:

Beschrijving

Yoga Nidra bij Kanker – dubbel-cd- 2x 60 min.
Het beoefenen van deze Yoga Nidra’s heeft een gunstige invloed en werkt ondersteunend tijdens en het herstelproces bij kanker.

De cd bestaat uit vier unieke Yoga Nidra’s™ (= yogaslaap). Het beoefenen van een Yoga Nidra™ staat gelijk aan ongeveer 3 uur slapen. Het lichaam slaapt, de geest is helder en wakker.
Deze cd is uitermate geschikt voor de (ex-)kankerpatiënt om diepgaand te ontspannen. Het enige wat je hoeft te doen is te luisteren naar de stem, liggend op de rug of zij.
Kankerpatiënten zijn veelal fysiek overbelast, de zintuigen zijn overwerkt en het zenuwstelsel is overprikkelt. Velen hebben last van vermoeidheid en concentratieproblemen. Deze Yoga Nidra’s bieden rust en ontspanning. Het helpt bij klachten als pijn, angst, onrust of chronische vermoeidheid.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Yoga Nidra’s™ een positief effect hebben op ons immuunssyteem, het zelfherstellend vermogen stimuleren en diepgaande ontspanning geven. Men ervaart meer innerlijke rust en balans, stress en angst nemen merkbaar af. Deze cd bevat Yoga Nidra’s die juist bij kanker heel geschikt zijn. Het is een unieke cd die iedere kankerpatiënt kan helpen bij het herstel- en verwerkingsproces.

Deze Yoga Nidra’s komen uit de Satyananda traditie.

CD 1

  • Yoga Nidra 1: Lichtbron versterken – 30 min.
  • Yoga Nidra 2: Reis door het lichaam – 30 min.

Je kunt hier een voorproefje van cd 1 Yoga Nidra bij kanker beluisteren.

CD 2

  • Yoga Nidra 3: Innerlijke ruimte – 30 min.
  • Yoga Nidra 4: Gouden lichtbron – 30 min.

Je kunt hier een voorproefje van cd 2 Yoga Nidra bij kanker beluisteren.