Yoga Webshop

CD's Cadeaubonnen Downloads

Mindfulness training II mp3

6,00

Categorie:

Beschrijving

Meditaties van 10, 20 en 30 min.
Deze download bevat eenvoudige, rustgevende en stressreducerende meditaties. De download behoort bij de Mindfulnesstraining, het is ook los van dit trainingsprogramma te gebruiken.

Mediteren is zitten in aandacht. Het lijkt een bedrieglijk eenvoudige uitnodiging om met aandacht de adem te volgen. Zodra je merkt dat de aandacht afdwaalt, breng je die terug naar dit moment en volg je de ademstroom. Gaandeweg kun je de tijdsduur van het mediteren uitbreiden: van 10 minuten naar 30 minuten.

Met regelmaat mediteren verbetert de concentratie en innerlijke rust. Dat is geen overbodige luxe in een wereld waarin we snel worden afgeleid door mobieltjes, internet, media of gebeurtenissen die onze aandacht trekken.
Dagelijks mediteren maakt ons weerbaarder. Inmiddels heeft de medische wereld oog voor de positieve effecten van het mediteren. Wereldwijd onderzoek wijst uit dat mediteren weldadig is bij onrust, angst- en dwangstoornissen, pijn, stress, hoge bloeddruk of eetstoornissen.
Ook de gezonde mens blijkt veel baat te hebben bij het regelmatig mediteren, het draagt bij tot een verlaging van  stresshormonen als cortisol.

Je kunt hier een voorproefje van download 2 Meditaties beluisteren.