BURN-OUT preventie

Steeds meer werkgevers pakken stress aan op de werkvloer. Stress kan veel invloed hebben op de werknemer. Een op de zeven werknemers zit thuis vanwege burn-outklachten, en 1 miljoen Nederlanders hebben last van burn-outklachten!

Als werkgever heeft u een budget preventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling. Binnen grotere organisaties kan er een beroep worden gedaan op bedrijfsmaatschappelijk werk. Mogelijk wilt u investeren in uw medewerker met een burn-out?

Blijvende aandacht voor stress geeft voordelen op alle gebied. Voor werkgever en werknemer!

Het programma VAN MOE NAAR  MOEITELOOS is een effectief programma voor iedere werknemers met een burn-out. Een unieke combinatie van elementen uit de eeuwenoude yogatraditie, mindfulness & compassietraining, meditatie, aandacht voor een gezonde adem, levensstijl en ontspanningsoefeningen. Een werknemer met een burn-out leert zo efficiënt om te gaan met ongezonde stress, burn-out of te hoge werkdruk.

Of bel ons gerust op werkdagen (tussen 9.00-17.00) ☎︎ 06 28945359.

Goede zorg voor personeel

Als werkgever zorg je graag goed voor je personeel. Het draagt bij tot een verbetering van het werkklimaat en zorgt voor:
✔︎ minder uitval van goed-geschoolde werknemers
✔︎ kostenverlaging door minder inhuren van dure uitzendkrachten
✔︎ verhoogt de mobiliteit en productiviteit in de organisatie
✔︎ mensen die bezig zijn met duurzaamheid roesten ook niet vast!

Burn-out preventie - Yogastudio JYO Amsterdam